Vind ons op

Zita

Lifestyle

Dit is onze favoriete muziek tijdens de seks

Seks met je partner is uiteraard een intiem en persoonlijk moment, maar muziek is voor de meeste koppels wel belangrijk tijdens een vrijpartij. Uit onderzoek van het lingeriemerk ‘Pour Moi’ blijkt dat The Weeknd de populairste band is om naar te luisteren tijdens het bedrijven van de liefde.

Van welke muziek worden jij en je partner helemaal opgewonden? Uit een studie van het lingeriemerk ‘Pour Moi’ blijkt dat we het liefst naar ‘The Weeknd’ luisteren tijdens de seks. De onderzoekers hebben 300.000 liedjes op Spotify geanalyseerd die door de gebruikers werden toegevoegd aan afspeellijsten met titels zoals “sex playlist”, “gettin it on”, “solo sex” of “date night”.

Verschillende muziekstijlen

The Weeknd staat dus helemaal bovenaan op onze afspeellijst tijdens het vrijen. Daar zit de song ‘Earned it’ misschien wel voor iets tussen. Deze song is namelijk de soundtrack van de erotische film ‘Fifty Shades of Grey’.

via GIPHY

We luisteren niet alleen graag naar The Weeknd tijdens een hevige vrijpartij, maar ook heel wat andere songs worden tijdens die intieme momenten afgespeeld. Trey Songz staat op de tweede plaats in de top tien gevolgd door Usher, Drake, Jeremih, Rihanna, Beyoncé, Miguel, Two Feet en Partynextdoor. Heel uiteenlopende stijlen dus, maar ieder zijn smaak zeker?!

Het bericht Dit is onze favoriete muziek tijdens de seks verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top