HomeNieuwsLifestyleDit hondenhuisje redt je hond van warm weer

Dit hondenhuisje redt je hond van warm weer

Niet alleen voor de mens was het al een hete zomer, ook voor onze favoriete viervoeters heeft de hitte een gigantische impact. In Amerika hebben ze daar nu een oplossing voor gevonden. 

Een hondenhok met air conditioning, dat is de oplossing die Dogspot aanbiedt tegen de hitte. De organisatie wil de wereld meer diervriendelijk maken, en biedt daarom huisjes aan waarvan je de temperatuur kan regelen. Voor dertig cent per minuut kan je viervoeter dan buiten in de koelte wachten terwijl jij binnen aan het eten of winkelen bent. En om het helemaal perfect te maken, is er volgens Flair ook een cameraatje ingebouwd zodat je perfect weet wat je hond uitsteekt.

Ook verwarmd

Na je beurt wordt het huisje helemaal gereinigd. Ook in de winter zou het hondenhokje kunnen helpen, want je kan de temperatuur ook een paar graden warmer zetten. In Amerika is het concept alvast populair, want na Brooklyn is nu ook New York aan de beurt. Al is het nog even afwachten of het verwarmde hondenhok ook naar België komt, maar in tussentijd kan je je misschien behelpen met grote, vochtige doeken. Zo kan je je kat of hond ook prima koel houden.

Het bericht Dit hondenhuisje redt je hond van warm weer verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels