HomeNieuwsLifestyleDeze 5 leugens vertellen vrouwen het vaakst tijdens de seks

Deze 5 leugens vertellen vrouwen het vaakst tijdens de seks

Seksperte Nadia Bokody laat weten dat ze nog geen enkele vrouw heeft ontmoet die nog nooit één van onderstaande ‘leugentjes’ heeft gebruikt.

Volgens de dame, die schrijft voor News.au, zijn vrouwen “gewend om hun eigen noden opzij te zetten voor anderen”. En dat zouden ze dus ook in de slaapkamer doen.

1. Orgasme faken

Of het nu is om hun partner geen slecht gevoel te geven of om gewoon een einde te maken aan een belabberde vrijpartij; volgens Nadia blijft het faken der orgasme hét populairste leugentje.

Wel waarschuwt ze dat té vaak een orgasme faken, als ‘een virus’ werkt. “Mannen die namelijk niet zo goed zijn in bed, gaan denken dat ze het wel zijn”, klinkt het.

2. Verbaasd zijn over de lengte van zijn penis

Zeggen dat zijn jongeheer ‘zoooo groot’ is, blijkt dan weer een ander, vaak voorkomend smoesje. Volgens Nadia gebruiken vrouwen het om mannen die onzeker zijn over de lengte van hun penis, gerust te stellen.

3. Doen alsof je geen ervaring hebt

Klinkt misschien gek, want je zou juist denken dat het iets positiefs is. Toch doen sommige vrouwen alsof ze juist géén (of amper) ervaring hebben in bed.

Volgens de seksperte doen vrouwen dit omdat sommige mannen er toch maar moeilijk mee om kunnen dat hun (bed)partner eerder al seks heeft gehad met andere mannen…

4. “Tanden poetsen”

Stond je op het punt om een hoogtepunt te bereiken, maar hield je partner het net niet lang genoeg vol? Dan is er volgens Nadia nog altijd het trucje met de ‘elektrische tandenborstel’.

Ze beweert namelijk dat sommige vrouwen meteen na de vrijpartij even naar de badkamer vluchten om daar ‘de klus te klaren’. Als excuus wordt dan gezegd dat ze even ‘hun tanden gaan poetsen’, maar stiekem wel een vibrator meenemen. Het geluid van een elektrische tandenborstel komt namelijk aardig in de buurt.

5. “Ik heb een laag libido”

’t Laatste smoesje? Tegen je partner zeggen dat je een laag libido hebt. “’t Gaat ‘m dan vooral om het feit dat de dame in kwestie gewoon geen zin heeft in slechte seks”, aldus Nadia.

Foto door W R via Pexels – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels