HomeNieuwsLifestyleDeze 30-jarige dame is de 'kleinste stripster ter wereld' (video)

Deze 30-jarige dame is de ‘kleinste stripster ter wereld’ (video)

Cassandra Cannata is haar naam. De dame is 30 jaar oud, zo’n 86 centimeter van kop tot teen gemeten én ze werkt als stripster. Naar eigen zeggen is ze ook de ‘kleinste stripster ter wereld’.

De dame uit Colorado voert exotische dansjes op. Dat was niet haar eigen idee, maar ze werd erom gevraagd. “Het is leuk en het is een manier om geld te verdienen. Ik heb al veel beroemdheden ontmoet. Ik heb zelfs al opgetreden met Snoop Dogg”, laat ze weten.

“Ik heb al topless en volledig naakt op het podium gestaan. Er zijn wel bepaalde dingen die ik niet wil doen. Er werd mij aangeboden om een pornoster te worden. Maar dat heb ik geweigerd. Ook vroeg iemand mij eens om een pamper aan te trekken en volledig in baby-outfit te strippen. Dat vond ik zeer ongepast”, vult ze aan.

Thuis wordt er niet echt gepraat over haar job. En haar zus, die ook aan dwerggroei lijdt, koos voor een haast omgekeerd bestaan: een leven als predikant. “Ik ben het niet altijd eens met haar keuzes, maar zij ook niet altijd met de mijne”, laat Cassandra’s zus weten.


Foto: Facebook

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels