HomeNieuwsLifestyleDe verschillende vriendin-types en hun bijpassende cadeautips

De verschillende vriendin-types en hun bijpassende cadeautips

Heb je al ooit je hoofd gebroken over wat te kopen voor een vriendin? Ben je ooit lang op zoek geweest naar een betekenisvol geschenkje voor je vrouw? Of wist je niet direct wat te geven bij de verjaardag van een hartsvriendin?

Laat ons dan een lifehack met je delen waarmee dit veel gemakkelijker zal worden in de toekomst. De enige vraag die je je moet stellen is: met welk vriendin-type hebben we hier te maken?

Is het de gezellige gelegenheidsdrinker? De vriendin waarmee je lief en leed en soms ook een fles witte wijn deelt? Dan kan je die wellicht wel blij verrassen met een drankgerelateerd cadeautje. Een wijnfles glas bijvoorbeeld, wat – je raadt het al – een wijnglas is ter grootte van de hele fles. Of een Chateau Merlot die geen Chateau Merlot blijkt te zijn, maar een flesvormige accessoireset compleet met kurkentrekker en een schenktuit. Zodra je weet in welke richting je moet zoeken zullen de originele cadeau-ideeën rijkelijk vloeien.

Of ben je op zoek naar een attentie voor de hopeloze romanticus? Is jouw hartsvriendin het soort persoon dat droomt van gitaarballades onder haar balkon op zwoele zomeravonden? Schrijf haar dan een potje met liefdespillen voor. Dat zijn in werkelijkheid dan holle capsules waar ze kleine briefjes met lieve boodschappen voor haar vriendje in kan verstoppen. Of herken je jouw vrouw in dit type? Dan is een gouden roos in een doosje met satijnen voering ongetwijfeld ook een schot in de spreekwoordelijke roos.

Is jouw vriendin een plantenliefhebster? Ziet haar woonkamer eruit als een groene oase met hier en daar een teken van menselijke bewoning? Dan zullen haar groene vingers met plezier een kadootje uitpakken waar bijvoorbeeld een muzikale bloempot of een slim bewateringssyteem in de vorm van glazen bolletjes in zit. Of lopen er ook dieren in deze jungle, en is jouw bestie misschien een prettig gestoorde cat lady? Dan is het perfecte cadeau voor haar waarschijnlijk een leuk snufje als een kattendeurbel.

Dan zijn er ook nog de avontuurlijke globetrotters met een reisblog, die de thuisblijvers minutieus op de hoogte houden van hun exotische ervaringen. Het type dat gisteren nog ging zwemmen met dolfijnen maar nu alweer op de bus zit op weg naar de ruïnes van Tiki Taka in het tropische regenwoud. Voor zo’n vriendin kan je altijd een mok kopen met wereldkaart opdruk. Dat past dan zeker nog in de rugzak voor de volgende reis. Of wat dacht je van een scratch world map, om de reeds verkende delen van de kaart telkens weg te kunnen krabben?

Tot slot zijn er ook nog de geeks, waarvan je gewoon weet dat ze een cool tech gadget altijd wel op prijs kunnen stellen. Zo is een bluetooth keyfinder bijvoorbeeld altijd nuttig, zeker voor de vriendin die je al een keer te veel naar haar sleutels hebt helpen zoeken. En over tijdwinst gesproken, zolang je dus maar weet over welk type vriendin het gaat, ga je ook in de toekomst niet meer lang moeten zoeken naar het ideale cadeau!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels