HomeNieuwsLifestyleDe beste films en series onder de kerstboom

De beste films en series onder de kerstboom

Wie kerst zegt, zegt dvd’s onder de kerstboom. Een box cadeau doen, daar scoor je altijd mee. Gewoon even checken wat de lievelingsfilms of -series zijn van je vrienden en familie, en klaar! Hier is alvast een kleine – en uiteraard volkomen subjectieve – eindejaarsselectie.

Door Maïté Hamouchi

Retro 10 films Collection

Tijdens de feesten gaat er niks boven een echte klassieker op tv. Dat weet Warner maar al te goed, en dus brengt het een box uit voor iedereen die nostalgisch terugdenkt aan de cinema uit de jaren 1980-90. Met onder meer The Goonies, Beetlejuice, The Gremlins en niet te vergeten HET fenomeen van het jaar, Ready Player One van de lichtjes geniale Steven Spielberg. Een must!

Clint Eastwood, 10-film collection

De zevende kunst zou de zevende kunst niet zijn zonder enkele grote regisseurs. Een van hen is wat ons betreft Clint Eastwood. Niet meer dan logisch dus, dat je deze kerst een box met tien van zijn meest bejubelde films onder de boom kan leggen: Sully, American Sniper, Invictus, Bird…  Het perfecte cadeau voor elke cinefiel.

Christopher Nolan, 3-film collection

Warner schudt nog meer lekkers uit zijn mouw voor de feesten. Ook regisseur Christopher Nolan mag onder de boom met drie van zijn beste films: Dunkirk, Interstellar en Inception. Drie spectaculaire films die meermaals in de prijzen vielen en genomineerd werden voor zowat elke prestigieuze competitie. Puur genieten.

Mamma Mia! 1 & 2

Universal haalt de eerste Mamma Mia! vanonder het stof en doet daar voor de gelegenheid het vervolg bovenop. Inclusief karaokeversie. Knallen met die champagne en zingen maar!

Narcos: Seizoenen 1-3

De briljante Netflix-serie vertelt het verhaal van drugsbaron Pablo Escobar. Je bent getuige van hoe hij met het nodige geweld de Colombiaanse onderwereld verovert. Deze unieke verzamelbox brengt de drie seizoenen van Narcos voor het eerst samen.

Columbo – De Ultieme Collectie

Voor de 50ste verjaardag van de legendarische detectieve Columbo bundelt Universal alle 70 afleveringen van de reeks in een box. De collector’s edition bevat zelfs een replica van zijn Peugeot 403. Da’s nog eens een cadeau!

Het bericht De beste films en series onder de kerstboom verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels