Vind ons op

Zita

COOL! Deze vuilnisbakken zijn gemaakt van afval

Lifestyle

COOL! Deze vuilnisbakken zijn gemaakt van afval

Dat recycleren belangrijk is, wisten we al langer. En dus hebben we thuis allemaal flink een mini-sorteerstation: restafval, gft, pmd, papier en karton… Het lijstje wordt langer en langer. Maar zo’n sorteerstation kan meer zijn dan zomaar een samenraapsel van hier en daar gevonden prullenbakken.

Als je je sorteerroutine een flinke upgrade wil geven, heeft Brabantia nu precies waar je naar op zoek bent. Met hun nieuwe collectie StepUp ziet je sorteerhoekje er niet alleen een stuk stijlvoller uit, je bent ook nog eens helemaal ecologisch verantwoord bezig.

Gerecycleerd materiaal

De StepUp-pedaalemmers zijn namelijk voor 91% gemaakt van gerecycleerd huishoudelijk afval en zelf zijn ze, wanneer je ze ooit weg doet, ook nog eens 99% recycleerbaar. Bovendien zijn ze ontworpen om zo weinig mogelijk plaats in te nemen in je interieur – de pedaal is bijvoorbeeld geïntegreerd in de rest van de vuilnisbak, waardoor er geen plaats verloren gaat. De drie beschikbare kleuren – Dark Grey, Light Grey, Jade Green – vinden sowieso hun plaats in je interieur en dankzij de ruime inhoud van 40 liter hoef je je vuilnisbak bovendien niet elke dag te legen.

De StepUp pedaalemmers kosten 49,95 euro per stuk. Voor meer info kan je terecht bij Brabantia.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/cool-deze-vuilnisbakken-zijn-gemaakt-van-afval

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top