HomeNieuwsLifestyleASOS promoot samenwerking met rolstoelmodel en krijgt veel lof

ASOS promoot samenwerking met rolstoelmodel en krijgt veel lof

ASOS staat bekend vanwege haar diversiteit in modellen en gaat opnieuw een stapje verder. De online kledingwinkel heeft nu ook een model in een rolstoel in haar catalogus. Chloe Ball-Hopkins gaat samen met ASOS een kledinglijn uitbrengen voor mensen met een beperking die er graag trendy willen uitzien. 

Neem een blik in het gemiddelde modemagazine en je komt vooral blanke, slanke en onrealistische modellen tegen die geen weerspiegeling zijn van alledaagse vrouwen. Daar waren ze het bij de online winkelketen ASOS al langer mee eens, maar het mocht voor hun nog allemaal nog een beetje diverser. Ook rolstoelpatiënten willen fashionable door het leven gaan en daarom gingen ze een samenwerking aan met rolstoelmodel Chloe Ball-Hopkins.

Rolstoelmode 

Samen ontwierpen ze een jumpsuit die niet alleen waterproof is, maar ook trendy. Geen saaie rolstoelmode, maar een kledingstuk dat door iedereen kan gedragen worden. Een idee waar we alleen maar kunnen achterstaan. Het is ook niet de eerste keer dat ASOS diversiteit promoot. Zo benoemen ze modellen met een maatje meer niet als ‘plus size’ maar als normaal en kiezen ze voor vrouwen met allerlei etnische achtergronden. Op sociale media gaan mensen alvast uit dak vanwege de campagne met Chloe Ball-Hopkins.

Het bericht ASOS promoot samenwerking met rolstoelmodel en krijgt veel lof verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels