HomeNieuwsIkea opent pop-up in hartje Leuven

Ikea opent pop-up in hartje Leuven

De Zweedse meubelgigant Ikea is geen onbekende voor studenten. Het gemiddelde kot heeft standaard een Billy, een Kallax en een Klippan in het aanbod. Helaas moeten papa en mama vaak diens doen als chauffeur tijdens de inrichting. Daar komt, althans voor Leuvense studenten, wellicht verandering in.

Ikea’s zijn vaak niet alleen enkel met de auto bereikbaar, maar bovendien blijft het nooit bij één bezoek. Er is altijd wel iets dat je vergeten bent, waardoor je ouders nogmaals een ritje naar het dichtstbijzijnde filiaal moeten maken. En daar is niet iedereen blij mee.

Bedden

Maar wat nu als je gewoon in het centrum van de stad terecht zou kunnen voor je Ikeaboodschappen? In Leuven kan het vanaf 9 september. De winkelketen wil voorlopig nog weinig kwijt over de pop-up. Die zal huizen in het vroegere Mexx-pand aan de Bondgenotenlaan 54 en de opening staat in het teken van slapen. Of dat betekent dat er ook alleen bedden verkocht zullen worden, is niet duidelijk, maar de timing is alvast goed gekozen. Heel wat studenten zijn begin september namelijk druk bezig met de (her)inrichting van hun kamer, dus aan klanten zal er ongetwijfeld geen gebrek zijn. De pop-up past binnen het beleid van Ikea om steeds meer te focussen op stadswinkels, die makkelijk bereikbaar zijn. In Parijs bestaat het al en steden als New York, Tokio en Milaan staan op de planning.

Het bericht Ikea opent pop-up in hartje Leuven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels