HomeNieuwsGetrouwde lerares (36) naar de cel omdat ze orale seks gaf aan...

Getrouwde lerares (36) naar de cel omdat ze orale seks gaf aan 15-jarige leerlinge

De 36-jarige Lauren Coyle-Mitchell gaf les in de ‘Dr Lena Edwards Academic School’ in Jersey City, Verenigde Staten.

En op vrijdag 2 augustus kreeg ze minstens vier jaar en drie maanden celstraf wegens aanranding en het in gevaar brengen van het welzijn van een kind.

De vrouw stuurde tijdens het schooljaar 2014-2015 eerst pikante berichtjes via sms en e-mail naar een meisje, alvorens hun contact ook fysiek van aard werd. Ze zou tussen 1 oktober 2014 en 15 juni 2015 minstens één keer orale seks hebben gegeven aan de 15-jarige leerlinge.

De New York Post weet dat de getrouwde vrouw in juni 2015 werd gearresteerd na een klasuitstap naar Washington. Daar zouden andere werknemers van de school ‘ongepast contact’ waargenomen hebben tussen de lerares en de 15-jarige.

“De beschuldigingen zijn niet waar!”

Op Facebook probeerde ze, nadat ze was vrijgekomen op borgtocht, haar onschuld nog te verdedigen via een berichtje op haar pagina. “Er zijn tragische beschuldigingen over mij verschenen. Ze zijn niet waar en mijn naam zal gezuiverd worden. Bedankt aan de mensen die me kennen en weten dat ik nooit zoiets verschrikkelijks zou doen. Aan de anderen… Wacht maar… De dag waarop ook jullie beschuldigd worden voor iets wat jullie niet gedaan hebben, zal komen. Dan zullen jullie weten hoe het voelt.”

Amper een maand na haar bericht op Facebook werd ze weer gearresteerd omdat ze terug contact had gezocht met de 15-jarige leerlinge. Het meisje had via een anoniem nummer oproepen én een berichtje gekregen waarin de ’troetelnaam’ die Coyle-Mitchell haar had gegeven, gebruikt werd. Onderzoek wees ook uit dat de lerares had opgezocht hoe ze anoniem kon sturen en bellen. Volgens de advocaat van de vrouw wou de dame het meisje enkel ‘steunen’ doorheen de moeilijke periode.

In januari van dit jaar pleitte de dame echter schuldig. Volgens de New York Post zou Lauren Coyle-Mitchell minstens vier jaar en drie maanden celstraf gekregen hebben en staat ze voor de rest van haar leven onder toezicht. De vrouw moet zich ook laten registreren als zedendelinquent en is uiteraard haar licentie om les te geven kwijt. Ook mag ze nooit meer werk zoeken in de publieke sector.

Bron: Unilad/New York Post – Foto: Facebook/BERGEN COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels