HomeNieuwsGeen “bad hair days” meer met Hairlust

Geen “bad hair days” meer met Hairlust

HairLust is een Deens merk van haarverzorgingsproducten ontworpen door twee twintigers die de taboe rond haaruitval wouden verbreken. Deze producten gaan haaruitval tegen, laten je haar sneller groeien en zorgen er voor dat de binnen- alsook de buitenkant gezond worden gehouden.

Het Hairlust verhaal ontstond nadat Sofie Tidemand en Rasmus Serup besloten om haaruitval niet meer als “normaal” te beschouwen maar er effectief iets aan te doen. Ze ontdekten dat er meer en meer focus werd gelegd op innerlijke schoonheid en verzorging en gingen hiermee aan de slag. Het doel was om verzorgingsproducten te ontwikkelen die zowel inwendig als uitwendig baat hadden en hairlust was geboren.

Bij Hairlust draait het niet enkel om het product

Naast het feit dat ze kwalitatieve en veelbelovende producten leveren, zet Hairlust ook in op de mentale gezondheid van hun klanten. Haaruitval zorgt voor onzekerheden en een deuk in je zelfvertrouwen. Door de trouwheid van hun gebruikers, de kracht van sociale media en de ambassadeurs kunnen ze deze producten promoten over de hele wereld en zo de taboe rond haaruitval verbreken.

De producten van Hairlust komen in tabletten, gummies, shampoos, maskers en meer. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Naast verzorgingsproducten hebben ze ook haarborstels, kussenslopen en handdoeken, deze zijn allemaal gemaakt uit bamboe.

Vegan en biologisch

Hairlust producten zijn 100% vegan geproduceerd en op de meesten vind je “The Vegan Trademark”. Dit wil zeggen dat er op geen enkele manier dieren of dierlijke producten worden gebruikt om deze producten te maken. Daarnaast bevatten deze producten veel vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingssupplementen wat er voor zorgt dat het haar zowel van binnen als van buiten wordt verzorgd.

De meerderheid van de producten is ook biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife en COSMOS Organic. Om deze certificatie te verkrijgen, moet het product tenminste uit 95% natuurlijke ingrediënten bestaan en 95% van de natuurlijke oliën biologisch zijn.

Een combinatie van bovenstaande kenmerken zorgt voor een natuurlijke verzorging van het haar zonder dat het wordt blootgesteld aan parabenen en andere schadelijke middelen.

Schoonheidsprofessionals, klanten en andere sceptici hebben HairLust erkend voor het breken met conservatieve markttradities en het ontwikkelen van producten die je geen fabeltjes doen geloven. Met hun gecertificeerde biologische en veganistische producten, die geproduceerd worden in Denemarken, hebben de haarverzorgingsproducten schoonheidsprijzen gewonnen en hebben ze veel aandacht gekregen van zowel consumenten als experts. Wij zijn alvast fan!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels