HomeNieuwsEntertainmentZwangere Nathalie Meskens gaat uit de kleren en praat over zwangerschap: "Ik...

Zwangere Nathalie Meskens gaat uit de kleren en praat over zwangerschap: “Ik geniet er enorm van!” (foto’s)

Dat doet ze amper een week na Natalia.

Want laatstgenoemde liet zich eerder nog naakt fotograferen voor de cover van een weekendmagazine.

Vandaag staat Nathalie Meskens echter te pronken op de cover van ‘Het Nieuwsblad Magazine’. “Laat dat nieuwe leven maar komen”, klinkt het.

Verder vertelt de 37-jarige dame nog veel meer over haar zwangerschap. “Er gebeurt iets met je wat je niet kent. Alleen fysiek al gebeuren er dingen die je nog nooit hebt meegemaakt. Ik vind het bijzonder en fascinerend en ik geniet er enorm van. Ook omdat ik tot dusver een aangename zwangerschap heb. En het is ook leerzaam, voor een controlefreak als ik. Bij zoiets als dit kun je alleen maar loslaten, aanvaarden en zien wat er gebeurt”, laat ze weten.

“Hij gaat de beste papa ter wereld zijn”

Ook wordt er gevraagd naar de toekomstige vader van het kindje… Want buiten het feit dat hij Nadim heet, is er weinig geweten over de man. “Hij is niet actief in de media en verkiest het om uit de spots te blijven. In tegenstelling tot mij heeft hij er nooit voor gekozen om in de belangstelling te staan. Vandaar dat ik ook nooit foto’s met hem post op sociale media. Wat ik af en toe best jammer vind, want natuurlijk beleven we soms leuke momenten samen die ik wil delen. Weet gewoon dat ik keigelukkig ben, dat hij het beste lief ter wereld is en dat hij de beste papa ter wereld gaat zijn”, laat Nathalie weten.

https://www.instagram.com/p/B8TNWSHhVBB/
https://www.instagram.com/p/B8TOJqhhIug/

Foto artikel: Instagram / Bron: Het Nieuwsblad Magazine

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels