HomeNieuwsEntertainmentBackstreet Boy Nick Carter beschuldigd van verkrachting

Backstreet Boy Nick Carter beschuldigd van verkrachting

Nick Carter, een van de leden van de Amerikaanse band Backstreet Boys, is donderdag opnieuw van seksueel misbruik beschuldigd. Een vrouw zegt dat ze in 2001, toen ze 17 was, werd verkracht door de zanger.

De vrouw legde tijdens een persconferentie samen met haar advocaat uit dat ze een klacht heeft ingediend in Las Vegas. Carter zou de vrouw hebben uitgenodigd in de tourbus van de band en haar daar hebben misbruikt.

De vrouw eist nu een schadevergoeding. Volgens haar advocaat zitten bij de klacht verklaringen van nog drie andere vrouwen die de zanger ook beschuldigen.

Niet eerste keer

Nick Carter werd in 2017 al eens beschuldigd van verkrachting, toen door een Amerikaanse zangeres. Carter ontkende de feiten en het parket van Los Angeles vervolgde hem niet omdat de feiten verjaard waren.

Aan de Amerikaanse showbizzsite TMZ liet iemand van de entourage van de zanger weten dat de nieuwe beschuldiging «helemaal vals» is.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/backstreet-boy-nick-carter-beschuldigd-van-verkrachting

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels