HomeNieuwsEntertainmentAn Lemmens openhartig: “Wat voelt dat raar en eng”

An Lemmens openhartig: “Wat voelt dat raar en eng”

Presentatrice An Lemmens is begonnen aan nieuwe opnames voor ‘Boer zkt Vrouw’. In coronatijden voelt dat vreemd aan, maar “ook dat is belangrijk, iets hebben om zondagavond naar uit te kijken”, klinkt het.

Terwijl iedereen aangespoord wordt om zoveel mogelijk in zijn en haar kot te blijven, komt An Lemmens buiten voor de opnames van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Dat is opvallend, maar er worden wel serieuze voorzorgsmaatregelen genomen. “Eerste tv-opnames in bijna 7 weken. Wat voelt dat raar. En eerlijk gezegd ook eng. Want voor de eerste keer in al die weken kom ik buiten mijn veilige bubbel, uit mijn kot. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen: we houden meer dan voldoende afstand, wassen en ontsmetten onze handen, de ploeg draagt handschoenen en mondmaskers. Ik prik mijn microfoontje zelf”, schrijft ze op Instagram.

Iets om naar uit te kijken

De 39-jarige presentatrice vindt het belangrijk om ook het televisieleven verder te zetten als troost in deze bizarre tijden. “Ik kom nu – even en heel voorzichtig – uit mijn kot om aan mooie tv te werken. Want ook dat is belangrijk. Iets hebben om zondagavond naar uit te kijken. Iets om je gedachten van dat vieze coronabeestje te verzetten. Feelgood met een glimlach en ontroering. En misschien wel een nieuwe ware liefde voor jou! Hou je pen en papier klaar nu zondag om 19.55u want dan stellen we bij VTM de eerste drie vrijgezellen aan jullie voor”, besluit ze.

View this post on Instagram

Eerste tv-opnames in bijna 7 weken. Wat voelt dat raar. En eerlijk gezegd ook eng. Want voor de eerste keer in al die weken kom ik buiten mijn veilige bubbel, uit mijn kot. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen : we houden meer dan voldoende afstand, wassen en ontsmetten onze handen, de ploeg draagt handschoenen en mondmaskers. Ik prik mijn microfoontje zelf. @nanoudirix en ik hebben onmiddellijk afgesproken dat ik niet door haar aangeraakt wil worden, en zij niet bij mij in de buurt wil komen, dus mijn haar zal er niet perfect bij liggen en een eyeliner trekken is ook niet mijn sterkste kant. Maar hey, ik trek m’n plan. En ben gezond. Dus de looks zijn even niet prioritair  (Er zijn collega’s die hier anders over denken, ik snap dat echt niet, waar zijn jullie mee bezig  ‍♀️) Ik kom nu -even en heel voorzichtig- uit mijn kot om aan mooie tv te werken. Want ook dat is belangrijk. Iets hebben om zondagavond naar uit te kijken. Iets om je gedachten van dat vieze coronabeestje te verzetten. Feelgood met een glimlach en ontroering. En misschien wel een nieuwe ware liefde,…. voor jou! Hou je pen en papier klaar nu zondag om 19.55u want dan stellen we bij @vtm.be de eerste drie vrijgezellen aan jullie voor!  ‍ ❤ ‍  #boerzktvrouw #homesweethome #nieuwseizoen #vlinders #kriebels #liefde #vtm  @dennisvanesser

A post shared by ℕ ℕ (@anlemmensofficial) on

Het bericht An Lemmens openhartig: “Wat voelt dat raar en eng” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels