HomeNieuwsElon Musk zal coronavaccin weigeren: “Dood moeten we allemaal”

Elon Musk zal coronavaccin weigeren: “Dood moeten we allemaal”

Elon Musk heeft zich in het verleden al vaker uitgesproken over de hysterie die rond het corinavirus waart. Nu heeft de CEO van Tesla aangegeven dat hij en zijn gezin niet van plan zijn zich te laten vaccineren tegen het coronavirus wanneer er een prik beschikbaar komt.

In de New York Times-podcast ‘Sway’ is de miljardair zeer duidelijk: als er een vaccin beschikbaar komt tegen Covid-19 dan laat hij dat aan zich voorbijgaan. “Ik loop geen risico op corona en mijn kinderen ook niet”, aldus Musk.

Hij zei ook dat de pandemie zijn geloof in de mensheid in twijfel heeft getrokken omdat mensen “irrationeel” zijn geworden.

Quarantaine voor risicogroep

De zakenman vindt dat ‘iedereen die risico loopt in quarantaine moet tot de storm voorbij is’. Op de respons van de interviewer dat er dan alsnog heel veel mensen zouden overlijden, reageert Musk:’Iedereen gaat dood.’

De in Zuid-Afrika geboren ondernemer behoort tot een groeiend aantal Amerikanen die sceptisch staan tegenover een vaccin. Ongeveer 30 procent van de respondenten van een recente enquête zei dat ze niet van plan zijn om een ​​vaccin te krijgen wanneer het beschikbaar komt.

Het bericht Elon Musk zal coronavaccin weigeren: “Dood moeten we allemaal” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels