HomeNieuwsBizarVrouw begrijpt niet waarom haar werkoutfit ongepast is, maar haar volgers wel:...

Vrouw begrijpt niet waarom haar werkoutfit ongepast is, maar haar volgers wel: «Hoe kan je dat nu niet zien?!» (foto)

Op je werk moet je altijd toch een beetje rekening houden met de dresscode, maar deze vrouw viel achterover van verbazing toen ze te horen kreeg dat haar outfit ongepast was voor de werkvloer. Ze vraagt aan haar volgers wat zij ervan vinden, al is de meerderheid het eens met haar baas.

De vrouw, een 20-jarige brunette uit Californië, werkt in een kerstwinkeltje. Onlangs droeg ze daar een T-shirt en een short, maar al snel kreeg ze te horen dat ze weer huiswaarts mocht keren. Ze geloofde haar oren niet en ventileerde haar verontwaardiging op TikTok. «Blijkbaar is een short verboden op het werk. Sinds wanneer is dat zo? Weet iemand dat? Want ik ben nog steeds boos. Dat mag ik zijn, toch?», klinkt het in een video waarin ze de bewuste outfit aanheeft.

Dresscode

Haar volgers kiezen echter overwegend de kant van haar baas. «Dat is een mooie outfit voor in de fitness, maar niet voor een kerstwinkel», «Het lijkt wel een pyjama», «Elk werk heeft zijn eigen dresscode. Als dit tegen de kledingvoorschriften ingaat, dan moet je inderdaad naar huis gestuurd worden», «Hoe kan je dat nu niet zien?!», en «Ik zou je ook naar huis sturen. Je outfit ziet er goed uit, maar is niet gepast in mijn bedrijf», lezen we. Anderen begrijpen de beslissing van de baas dan weer niet. «Zo fout van hen om je buiten te gooien omwille van iets dat niet ongepast is», en «Dit moet een grap zijn!», klinkt het ook.

TikTok / @queen._of_.spades

@queen._of_.spades

#work #duet #workstory #workstorytime #senthome #dresscode

♬ Statement – NEFFEX

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-begrijpt-niet-waarom-haar-werkoutfit-ongepast-maar-haar-volgers-wel-hoe-kan-je-dat-nu-niet-zien-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels