HomeNieuwsBizarMan filmt zichzelf en krijgt volle aandacht van zangeres: «Heeft je vrouw...

Man filmt zichzelf en krijgt volle aandacht van zangeres: «Heeft je vrouw dit gezien?!» (video)

Op beelden is te zien hoe een Amerikaanse man in een café haast een privéconcert krijgt van een zangeres. «Wat een gelukzak, haha», wordt er gereageerd.

In de video zien we een stukje uit het optreden van de Amerikaanse zangeres Maggie Baker in een muziekcafé in Nashville (Tennessee). Een man filmt zichzelf én de zangeres die op het podium het beste van zichzelf geeft. Wanneer ze opmerkt dat de man aan het filmen is, geeft ze hem extra aandacht, tot groot enthousiasme van de man.

Handtekening

De beelden werden gedeeld op Instagram, waar heel wat mensen erg blij zijn voor de man. «Dat was zo cool van haar! Een herinnering om nooit te vergeten», «Zo leuk!», en «Hopelijk heb je haar handtekening gekregen», wordt er gereageerd. Sommigen vragen zich af of zijn vrouw er wel mee opgezet is. «Heeft je vrouw dit gezien?!», klinkt het. «Ik zat naast hem», knipoogt de bewuste vrouw. «Wat een gelukzak, haha», mengt iemand anders zich in de discussie. «Niet ieders partner is onzeker», klinkt het nog.

Instagram Ck9bA9_gs9j


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/man-filmt-zichzelf-en-krijgt-volle-aandacht-van-zangeres-heeft-je-vrouw-dit-gezien-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels