HomeNieuwsBizarInfluencer draagt doorzichtige jurk op kerstfeest van werk: «Dan kan je evengoed...

Influencer draagt doorzichtige jurk op kerstfeest van werk: «Dan kan je evengoed in je blootje gaan!» (foto)

Er is niets mis met collega’s imponeren met je opvallende outfit, maar deze influencer trok wel heel stoute schoenen aan op het kerstfeest van haar werk. «Je maakt toch een grapje?!», klinkt het verbijsterd in de reacties.

Roan McLean is een influencer uit New York City. Onlangs ging ze naar een vervroegd kerstfeestje op het werk waar ze ongetwijfeld een blijvende indruk naliet. Ze opteerde immers voor een doorschijnende bodysuit van Victoria’s Secret met daaronder lingerie, die dus heel zichtbaar was. «Het voelt een beetje schaamteloos aan, maar ik ga het gewoon doen», knipoogt ze voor de camera op TikTok. Boven de outfit droeg ze nog een jas, maar het is maar de vraag of ze die de hele tijd aangehouden heeft.

Met verstomming geslagen

Het filmpje werd inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken en zorgt toch voor heel wat bedenkelijke blikken. «Je maakt toch een grapje?!», «Laat je jas maar aan op het feestje», «Dan kan je evengoed in je blootje gaan!», «Te schaamteloos? Denk je?», «Je ziet er mooi uit, maar je moet het toch koud hebben?!», en «Wij gaan duidelijk niet naar dezelfde soort feestjes», wordt er gereageerd. Anderen vinden er dan weer niets mis mee. «Ik zou het nooit durven, maar je staat er heel goed mee, meid!», en «Waarom al die negatieve commentaren? Ze ziet er letterlijk onvoorstelbaar goed uit», klinkt het ook.

TikTok / @roanmclean

@roanmclean

new favorite piece to wear #balletcore #balletaesthetic #balletcoreoutfit #balletcoreaesthetic #victoriassecret

♬ original sound – Roan McLean

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-draagt-doorzichtige-jurk-op-kerstfeest-van-werk-dan-kan-je-evengoed-je-blootje-gaan-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels