Vind ons op

Zita

IN BEELD. Hallucinant! Amerikanen trokken massaal naar het strand ondanks lockdown

Bizar

IN BEELD. Hallucinant! Amerikanen trokken massaal naar het strand ondanks lockdown

Gisteren schreven we al dat de stranden in de Verenigde Staten behoorlijk volliepen vanwege het warme weer. Vooral in het zuiden van Californië zochten mensen verkoeling. Volgens de autoriteiten in Ventura en Orange Counties gedroegen de strandgangers zich voorbeeldig en hielden ze zich aan de afstandsregels, maar foto’s en filmpjes die nu op sociale media opduiken, spreken dat toch tegen. Oordeel vooral zelf:

Mensen trokken vrijdag 24 april al massaal naar het strand:

Dit is een filmpje van Newport Beach, dat op 25 april gemaakt werd:

Dit zijn helikopterbeelden van hetzelfde strand, zodat je nog beter kan zien hoe mensen hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen:

Ook Huntington Beach werd druk bezocht. Een voorbijganger legde dit hallucinante tafereel op beeld vast en kon haar verbazing niet onderdrukken:

Het bleek een heel normaal weekend te zijn in Californië:

@xcbrwnBehold the Florida of California. ##huntingtonbeach ##hb ##orangecounty ##corona ##coronavirus ##covid19 ##stayhome ##fyp ##foryoupage ##trending ##tiktok ##insta♬ Coronavirus – Dj Dance Nicaragua

Foto AFP
Foto AFP
Foto AFP

Het bericht IN BEELD. Hallucinant! Amerikanen trokken massaal naar het strand ondanks lockdown verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top