HomeNieuwsBizarBritse man doodgestoken nadat hij verjaardagsfeestje van dochtertjes verlaat om dakloze man...

Britse man doodgestoken nadat hij verjaardagsfeestje van dochtertjes verlaat om dakloze man te helpen

Een Britse vader is op straat doodgestoken nadat hij een dakloze man probeerde te helpen die aangevallen werd door een groepje tieners. Het slachtoffer laat vier dochters achter.

De 34-jarige James Gibbons was de verjaardag van zijn tweeling aan het vieren toen hij besloot om een dakloze man te trakteren op wat eten. Op dat moment viel een groepje tieners de dakloze man echter lastig, waarop James tussenbeide wilde komen. Maar de ruzie liep volledig uit de hand, want James werd neergestoken. Hij stierf ter plaatse. De politie heeft ondertussen drie jongens en twee meisjes gearresteerd, ze zijn tussen de 13 en 16 jaar oud.

Gerechtigheid

“James was een hardwerkende familieman”, laten de nabestaanden van James weten. “Deze tragedie vond plaats net op het moment dat hij de verjaardag van zijn tweejarige dochtertjes aan het vieren was. We zijn helemaal gebroken, James was een fantastische en lieve man. Hij stond altijd klaar om te helpen. We vragen aan iedereen die meer informatie heeft om naar de politie te stappen, want we willen gerechtigheid.”

Het bericht Britse man doodgestoken nadat hij verjaardagsfeestje van dochtertjes verlaat om dakloze man te helpen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels