HomeJobZoom-in: bouwen aan de stad van de toekomst in verrassend veel...

Zoom-in: bouwen aan de stad van de toekomst in verrassend veel sectoren

De stad van de toekomst ontwikkelt zich in heel verschillende sectoren, en op heel verschillende locaties. Antwerpen is de plek waar je meer dan 100 stadsontwikkelingsprojecten terugvindt, waar sport, muziek en cultuur bruisen in elke wijk. Het is de plek waar milieu en veiligheid iedereen nauw aan het hart liggen. Met elk nieuw project, voor of achter de schermen, bouw je samen aan een nóg straffer Antwerpen.

Elke sector telt

Bij de stad werken onder andere mobiliteitsexperten, publiekswerkers, digitaal strategen, architecten, teamverantwoordelijken, ingenieurs, ploegleiders, vaklui, auditors, boekhouders, projectleiders, woonadviseurs, juristen, chauffeurs, technisch vakexperts, groenkenners, maatschappelijk werkers, stadstoezichters, beleidsmedewerkers en nog veel meer. Elke medewerker draagt bij aan de stad, elke job telt!

De hele stad als werkplek

Het administratief centrum van de stad is Den Bell. Minstens evenveel medewerkers vind je op de honderden andere locaties, verspreid over heel de stad: sporthallen, parken, sociale centra, districtshuizen, cultuurcentra, musea, containerparken, het voertuigencentrum, bibliotheken enzovoort. Werken voor de stad, is werken ín de stad.

Waarom kiezen voor een job bij Stad Antwerpen

 •  Een bijdrage leveren
  Als medewerker van de stad kan je écht iets betekenen. Voor bewoners, bedrijven, studenten en toeristen.
 •  Persoonlijke ontwikkeling
  Bij de stad kan je je blijven ontwikkelen als professional, onder meer via opleidingen die de stad aanbiedt. Zo nemen jaarlijks 6.000 stadsmedewerkers deel aan bijna 400 verschillende opleidingen.
 • Breed netwerk
  Je bouwt een netwerk uit door elke dag samen te werken met tal van verschillende collega’s en externe partners.
 •  Nieuwe uitdagingen
  Doorheen je carrière kan je je talenten ontwikkelen in verschillende domeinen, en dat zonder van werkgever te veranderen.
 •  Goede balans werk en privé
  Flexibele werktijden, een 38-urenweek en werk in de Antwerpse regio. Tevreden op het werk, ga je ook weer tevreden naar huis.

Meer info? Lees meer op www.antwerpen.be/jobs of contacteer ons via jobs@stad.antwerpen.be

Het bericht Zoom-in: bouwen aan de stad van de toekomst in verrassend veel sectoren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels