HomeJobWerken voor een goed doel: Jimmy Debal van vzw jASSper

Werken voor een goed doel: Jimmy Debal van vzw jASSper

Wat doet jouw goed doel?

Met vzw jASSper organiseren we vrijetijdsbesteding voor kinderen met ASS (autismespectrumstoornis). In de zomer hebben we een zomerkamp (6 – 13 jaar), in de Paasvakantie houden we een j@SSpervierdaagse (vanaf 12 jaar). Daarnaast organiseren we ook dagactiviteiten zoals een terugkomdag of boerderijdag. Meer info vind je terug op onze website www.jassper.org. Sinds 2013 ga ik mee als moni op kamp. Dit jaar ben ik toegetreden tot het dagelijks bestuur van de vzw als psychologisch en pedagogisch ondersteuner en coördinator van het j@SSperkamp.

Wat motiveert jou?

Werken met jongeren (met ASS) is mijn passie. Op kamp beleven niet alleen onze jASSpers een heel leuke tijd, maar ook wij als monitoren. We krijgen heel veel liefde en waardering terug van onze jongeren en hun ouders. Het is de ideale manier om jezelf op een ongedwongen manier te ontplooien, ervaring op te doen en vooral leuke mensen te leren kennen. jASSper is één grote familie die hetzelfde doel nastreeft.

Is jouw vzw op zoek naar vrijwilligers?

Absoluut, nieuwe monitoren zijn steeds welkom! Wie minimum 19 jaar is, een groot hart voor kinderen en enige kennis van ASS heeft, mag zeker contact opnemen met onze voorzitter, Ann Theys, via [email protected].

 

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

 

Het bericht Werken voor een goed doel: Jimmy Debal van vzw jASSper verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels