HomeJobI Love My Job: Anse werkt voor Partena Ziekenfonds

I Love My Job: Anse werkt voor Partena Ziekenfonds

«Wij experimenteren volop
met digitale mogelijkheden»

Wie? Anse Keisse
Leeftijd? 25 jaar
Opleiding? Master Meertalige Communicatie
Functie? Business Application Owner
Bedrijf? Partena Ziekenfonds

 

Wat houdt je functie in?

Anse: “Mijn taak is vooral om onze huidige digitale kanalen, zoals de website, de app en het online­kantoor, te analyseren, te optimaliseren, te beheren en hiervoor ook de juiste mensen binnen Partena Ziekenfonds samen te brengen. Ik communiceer hier dan ook intern en extern over. Om mijn job goed te kunnen doen, moet ik een goed beeld hebben van wat het ziekenfonds allemaal doet. Onder andere op de interactieve onthaaldag werd ik daarin wegwijs gemaakt.”

Waarom doe je je job graag?

“Omdat ik een nagelnieuwe functie heb, mag ik voor een groot deel zelf uitzoeken hoe ik mijn job kan invullen. Dat zorgt voor veel variatie én ik werk elke dag met andere collega’s samen. Die collega’s hebben mij trouwens een warm welkom gegeven.”

Welke digitale veranderingen ondergaat Partena?

“De gezondheidssector heeft geen hip imago, maar is wel in volle verandering. Daarom experimenteren wij volop met digitale mogelijkheden. We willen zoveel mogelijk info online beschikbaar maken, maar dat moet wel gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerd gebeuren. Eind dit jaar wordt ons onlinekantoor in een nieuw jasje gestoken. De startpagina wordt visueel aangenamer en inloggen kan voortaan met de tool Itsme: veel veiliger en gebruiksvriendelijker. Ook documenten kan je in de toekomst online ondertekenen. Zo verspil je geen tijd en papier aan afprinten. Met deze digitale vooruitgangen schrijft Partena Ziekenfonds geschiedenis.”

 

Het bericht I Love My Job: Anse werkt voor Partena Ziekenfonds verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels