HomeJobWerken voor een goed doel: Anne-Lise Passelecq bij Ondernemers voor Ondernemers

Werken voor een goed doel: Anne-Lise Passelecq bij Ondernemers voor Ondernemers

Jouw organisatie heet Ondernemers voor Ondernemers. Wat doe je daar?

Onze vzw vormt de brug tussen bedrijven, ngo’s en andere ontwikkelingsactoren. We proberen de samenwerking tussen deze verschillende partners te bevorderen en in te zetten op duurzame sociaal-economische projecten in ontwikkelingslanden met, als het kan, een positieve impact op het klimaat. We zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap en de kracht van mensen de sleutel tot ontwikkling is.

Wat motiveert je?

Onze dagelijkse werking draait rond een boeiend team van geëngageerde vrijwilligers en collega’s die, ondanks hun verschillende achtergronden, één ding gemeenschappelijk hebben: de droom om ontwikkelingslanden onafhankelijk te maken van hulp. Deel mogen uit maken van een dynamieke en innovatieve organisatie zoals Ondernemers voor Ondernemers is de mooiste motivatie die er is!

Is jouw goed doel op zoek naar vrijwilligers?

Absoluut! Wij zijn steeds op zoek naar ondernemende vrijwilligers die onze droom delen en willen ondersteunen als ambassadeur, consulent, project manager of screener van business plannen. Aarzel niet en contacteer ons, via anne-lise@ondernemersvoorondernemers.be, voor een vrijblijvend gesprek!


Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels