HomeJobWat zijn de voordelen van een maatschappelijke stage met Go2Learn?

Wat zijn de voordelen van een maatschappelijke stage met Go2Learn?

Met Go2Learn kunnen jongeren vanaf juni 2018 een maatschappelijke stage volgen van drie tot zes maanden, hier of in het buitenland. Een aanrader, weet initiatiefneemster Nathalie Bekx: “Werkgevers verkiezen medewerkers die geëngageerd zijn!” We zetten de voordelen op een rijtje:

1. Je bouwt mee aan een duurzame samenleving

Je bent net van de schoolbanken met een rugzak boordevol kennis, maar wat weet je over duurzaamheid? Dankzij een stage via Go2Learn weet je meteen wat het inhoudt en hoe je het in de praktijk brengt. Dat is een opportuniteit op de arbeidsmarkt nu maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) aan belang wint.

2. Je krijgt een bredere kijk op de wereld

Toen de initiatiefnemers polsten bij de bedrijfswereld klonk het unaniem: “Het is belangrijk dat jongeren een bredere visie ontwikkelen!” Want wat je doet heeft impact op de samenleving in zijn geheel. Daarom is duurzaam ondernemen, zeker in een steeds veranderende wereld, een must.

3. Je versterkt je sociale vaardigheden

Tijdens de stage leer je culturele verschillen herkennen en aanvaarden. Daarenboven ontdek je dat je eigen waardepatroon niet het enige waardepatroon is. Je wordt getraind op attitudes en sociale vaardigheden: een pluspunt in een gediversifieerde bedrijfswereld!

4. Je krijgt een certificaat als kwaliteits­­waarborg

Doorheen de stage word je professioneel begeleid en nauwkeurig geëvalueerd. Zo wordt het een toegevoegde waarde op je cv en LinkedInpagina. En met een certificaat in de hand heb je zeker een stapje voor bij je toekomstige werkgever.


Geïnteresseerd? Stuur vóór 31 januari 2018 een mail met cv, korte motivatie en vermelding van waar en wanneer je stage wil volgen naar info@go2learn.be. Meer info? www.go2learn.be

Go2Learn is een initiatief van Trendhuis, Time4Society, ViaVia Tourism Academy en Joker.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels