HomeJob«Onze sterkte? Verschillende nationaliteiten met verschillende visies!»

«Onze sterkte? Verschillende nationaliteiten met verschillende visies!»

Hao Zhu (29) verhuisde voor zijn masteropleiding Offshore Engineering van China naar Nederland. Jan De Nul Group gaf hem nadien de kans om zich als Tender Engineer Offshore toe te leggen op zijn specialisatie.

Met veel plezier verhuisde Hao opnieuw, deze keer naar België met in het vooruitzicht een job op kantoor in Aalst. De HR-dienst zorgde ervoor dat de verhuis zo vlot mogelijk kon verlopen door Hao te helpen met de noodzakelijke werkvergunning.

«Het cultuurverschil met Nederland is niet zo groot, dus ik kon me snel aanpassen. Al zijn Nederlanders wel veel directer dan Belgen. Omdat Jan De Nul Group internationaal actief is, kom ik regelmatig bij klanten over de hele wereld. Dat is een leuke afwisseling met het leven op kantoor», vertelt Hao.

Als internationaal bedrijf draagt Jan De Nul Group diversiteit hoog in het vaandel. «Ongeveer een vierde van mijn collega’s hebben net als ik een andere nationaliteit dan de Belgische. Als Chinees ben ik wel redelijk uniek. (lacht) Verschillende nationaliteiten hebben verschillende visies op hetzelfde project. De kracht van synergiën! Samen zien we niks over het hoofd», besluit Hao.

Check onze vacatures op jobs.jandenul.com

Het bericht «Onze sterkte? Verschillende nationaliteiten met verschillende visies!» verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels