HomeJobMijn start-upidee : «Ik wil kinderen laten samenspelen zonder tablet»

Mijn start-upidee : «Ik wil kinderen laten samenspelen zonder tablet»

Bizidee helpt startups te groeien. Na een zomerstop is de winnaar van de pop poll van september bekend: Katrien Demeulenaere luistert kinderfeestjes op met Karoot.

Wat is Karoot?

“Karoot is mijn onderneming die kinderfeestjes op maat, suikerspin en grime aanbiedt. Mijn missie is kinderen opnieuw laten samenspelen zonder tablet.”

Wat vind je leuk aan ondernemen?

“Tijdens de week ben ik sportcoördinator in de bijzondere jeugdzorg. Ik werk dus heel graag met kinderen, omdat ze mij veel ideeën geven en helemaal zichzelf zijn. Met Karoot ben ik mijn eigen baas en het is leuk om mijn eigen project te hebben.”

Wat wil je nog bereiken met Karoot?

“Ik had een oude caravan die perfect was voor kinderanimatie, maar met mijn fulltime job duurde het een tijdje vooraleer ik die opgeknapt had. Daarom ben ik pas sinds juli bezig, maar ik denk nu al aan uitbreiden. In mei wil ik Camping Karoot klaar hebben, een heus tentendorp.”

Ook een goed idee? Doe mee aan de Pop Poll van Bizidee. Post je idee hier en ontdek wat je in handen hebt: goud, of hout.En wie weet win je nog een prijzenpakket ter waarde van 4.000 EUR.
www.bizidee.be/pop-poll

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels