HomeJobI Love My Job: Willem werkt bij Elmos

I Love My Job: Willem werkt bij Elmos

« Ik creëer toepassingen die iedereen gebruikt »

Wie? Willem Smets
Leeftijd? 28
Studies? Toegepaste Economische Wetenschappen
Functie? IT-consultant
Bedrijf? Elmos

 

Hoe ben je in de IT-wereld terechtgekomen?

“Na mijn studies heb ik twee jaar in een bank gewerkt, waar ik klanten ontving. Dat was niets voor mij. Ik had wel interesse voor apps en internetbankieren en wou een job zoeken in die richting. Ik hoorde over de job van functioneel analist. Die functie vormt de schakel tussen de developer en de klanten, en je hebt er niet zoveel IT-ervaring voor nodig. Ik solliciteerde bij Elmos, want daar hadden ze iemand nodig met kennis van banken.”

Waarom ben je graag consultant?

“Als consultant heb ik een heel afwisselende job. Ik werk al drie jaar voor Belfius, één van de grote klanten van Elmos, maar deed verschillende opdrachten met telkens een andere functie: functioneel analist, webmaster en business analist. Zo kan ik ontdekken wat ik graag doe. Ik creëer hier apps en toepassingen die veel gebruikt worden, bijvoorbeeld de functie in de app om Belfiusklant te worden zonder je aan te melden in een kantoor.”

Wat vind je van de werksfeer bij Elmos?

“Elmos draagt zorg voor haar consultants en draagt een familiale sfeer hoog in het vaandel. We worden regelmatig uitgenodigd op bijeenkomsten zodat we elkaar beter leren kennen en kunnen bijleren over IT-ontwikkelingen.”


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels