HomeJobExpat, expater, expatst

Expat, expater, expatst

Deze vergelijkende trappen bestaan niet, maar kunnen uitgevonden worden voor Leonardo. Een jonge Portugees die voor Jan De Nul Group de wereld rond werkt.

Leonardo Santos is Technical Superintendent en werkt op projecten wereldwijd. “Ik wou in een internationale omgeving aan het werk. Dus het hoeft geen betoog dat ik heel blij was om onmiddellijk na mijn studies bij Jan De Nul Group aan de slag te kunnen.”

“In België heb ik me niet echt gesetteld. Ergens anders eigenlijk ook niet.”, lacht Leonardo. “Ik leef uit mijn koffer en ik vind dat heerlijk. Twee maanden werken, één maand ‘thuis’, what’s in a name.” Van Argentinië tot Ghana, in ongeveer twaalf verschillende landen was Leonardo de laatste twee en een half jaar werkzaam. “Werken in een internationaal team op projecten wereldwijd, maakt mijn job uitermate boeiend.”

Bijleren van andere werkculturen

Leonardo’s job is heel hands on. “We’re making things happen!”, zegt hij fier. “Ook al ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen en onderhouden van alle mogelijke infrastructuur op de projecten, blijft de grootste uitdaging voor mij het aanpassen aan andere werkculturen en ritmes. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik, naast mijn technische kennis, ook voortdurend mijn soft skills aanscherp.” Van een mooie werkervaring gesproken.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels