HomeJobEen maatschappelijke stage, een meerwaarde op je cv!

Een maatschappelijke stage, een meerwaarde op je cv!

Met Go2Learn kunnen jongeren een maatschappelijke stage in het verlengde van hun opleiding volgen, hier of in het buitenland. Een aanrader weet Eric Lonbois, bestuurder van Go2Learn vzw en voorzitter van het Go2learn-Fonds bij de Koning Boudewijnstichting: “Het is een extra competentie die je op je cv kan zetten en je onderscheidt van andere kandidaten!”

Wat is Go2Learn precies?

“Go2learn wil pas afgestudeerden aan een maatschappelijke stage helpen in het verlengde van hun opleiding. We bieden stageplaatsen aan van één tot zes maanden in België, Europa en zelfs China.”

Wat maakt Go2Learn zo anders dan andere stages?

“Go2Learn heeft een unieke doelstelling. Je bouwt mee aan een duurzame samenleving. Bovendien krijg je een bredere kijk op de wereld, worden je sociale vaardigheden aangescherpt en leer je hoe je duurzaam kan ondernemen. Tijdens een maatschappelijke stage krijg je de kennis en tools aangereikt waar je nadien mee kan uitblinken op de arbeidsmarkt. Én je krijgt een certificaat als kwaliteitswaarborg.”

Waarom zou jij een maatschappelijke stage aanraden aan studenten?

“Bedrijfsleiders verkiezen medewerkers die geëngageerd zijn. Het getuigt van nieuwsgierigheid, leergierigheid en ondernemerschap – belangrijke eigenschappen voor de leiders van morgen. Je wordt doorheen de stage sterk begeleid en nauwkeurig geëvalueerd. Zo pluk je er optimaal de vruchten van!”


Meer info en inschrijven? www.go2learn.be
Go2Learn is een initiatief van Trendhuis, Time4Society, ViaVia Tourism Academy en Joker.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels