HomeJobDe werkdag van Stefanie Manganiello, assistent-store manager bij Lidl

De werkdag van Stefanie Manganiello, assistent-store manager bij Lidl

Bij de Lidl-winkel in Zonhoven kom je Stefanie tegen als rechterhand van de store manager. “Het is hard werken, maar het toffe team en ik zijn goed op elkaar ingespeeld!”

7u00: Begin van de dag

“De levering met vlees, groenten en fruit ligt klaar in het magazijn. Samen met het team vul ik de winkel met deze verse producten. Dat is een hele klus, maar we willen dat de winkel er bij opening om 8 u 30 piekfijn bijligt, zodat klanten geen hinder ondervinden van rondslingerende dozen. Dat motiveert ons om snel te werken.”

8u15: Kassa natellen

“Vlak voordat de winkel opengaat, zorg ik er als assistent voor dat de kassa’s kloppen. In mijn functie ben ik betrokken bij de werking van de volledige winkel. Die afwisseling motiveerde mij het meest om assistent-store manager te worden. Zo beleef ik elke dag net iets anders.”

9u30: Overleg filiaalmanager

“Mijn filiaalmanager en ik verdelen de taken. Wie plaatst welke bestellingen, wanneer moeten de verse producten opnieuw aangevuld worden? Goede communicatie is belangrijk om een winkel vlot te laten werken.”

10u30: Klanten helpen

“Ik vind het contact met klanten een heel belangrijk aspect van mijn job. Oudere klanten help ik graag door zwaardere producten aan te reiken. Daar doe ik het voor.”

13u:00 Team coachen

“Bij Lidl werken we niet in afdelingen, maar leren alle medewerkers de volledige winkel van binnen en van buiten kennen. Zo is iedereen van alles op de hoogte en zorgen we er samen voor dat de winkel steeds in orde is. Ik motiveer mijn collega’s om de puntjes op de i te zetten, zodat de klant de best mogelijke winkelervaring beleeft.”

13u30: Namiddag vrij

“Vandaag ben ik vrij in de namiddag. Ik heb tijd om het huishouden te doen, met mijn kinderen te spelen en vanavond te gaan dansen.”


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels