HomeJobDe werkdag van een cabin crew member van Tui

De werkdag van een cabin crew member van Tui


05:00

Een briefing samen met de volledige crew vormt de start van mijn dag. Ik krijg hier de info over mijn passagiers en het weer. Iedere vlucht is uniek en dit maakt mijn job uitdagend en gevarieerd.


05:45

Ik trek eropuit naar ons vliegtuig en voer er een pre-flight check uit. Hierdoor zorg ik ervoor dat ik een goede service kan verlenen, en garant kan staan voor de veiligheid.


06:00

Met mijn mooiste glimlach verwelkom ik elke passagier met een welgemeende goedemorgen/bonjour. Ik begeleid iedereen naar zijn zitplaats en assisteer hen met het opbergen van hun bagage.


06:30

Zodra alle passagier zitten, begin ik met de veiligheidsprocedures. Samen met mijn collega’s voer ik de safety demo uit. Hierna controleer ik nog de laatste zaken voor het vertrek.


07:00

Bij kruishoogte begin ik met de bedieningen van de passagiers. Hierbij kom ik in contact met verschillende talen en culturen, waarbij mijn talenkennis goed van pas komt.


10:00

Ik kom aan in Tenerife en wens de passagiers een fijne vakantie toe. Nadien maak ik me op om de volgende reizigers met een glimlach terug naar huis te laten keren.


Deze testimonial wordt u aangeboden door Tui.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels