HomeJob4 redenen om aan de slag te gaan bij Innoviris

4 redenen om aan de slag te gaan bij Innoviris

Wil je een impact hebben op de maatschappelijke en economische realiteit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Dat kan bij Innoviris! Elke dag werkt Innoviris via financieringsprogramma’s aan de valorisatie van innovatietalent in bedrijven, onderzoeksinstellingen en de non-profitsector.

1. Een positieve impact op Brussel

Bij Innoviris draag je niet alleen bij tot de economische ontwikkeling van het Gewest, maar sta je ook aan de startblokken van hoogtechnologische concepten en innovatieve bewegingen die streven naar een duurzame samenleving voor alle Brusselaars.

2. Persoonlijke ontwikkeling

De organisatie hecht veel belang aan de zelfontplooiing van haar medewerkers. Daarom krijg je de kans om opleidingen te volgen die aansluiten bij je profiel en de activiteiten van het Instituut.

3. Evenwicht tussen privé en werk

Bij Innoviris kom je terecht in een dynamisch, multidisciplinair team en een werkomgeving op mensenmaat. Je krijgt de ruimte om je werk zelf te organiseren: glijdende uren, telewerk en een gemakkelijk bereikbare locatie. De organisatie is er immers van overtuigd dat goede werk­omstandigheden de sleutel vormen tot succes.

4. Lonen en extralegale voordelen

Naast een aantrekkelijk loonpakket, kan je rekenen op allerlei extralegale voordelen: een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, 35 jaarlijkse verlofdagen, een MIVB-abonnement, een tegemoetkoming in je NMBS-abonnement, een Villo!-abonnement en een fietsvergoeding. Bovendien krijg je een tweetaligheidstoelage als je slaagt voor het taalexamen van Selor.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels