HomeJob«25% van alle vrouwelijke directieleden in de BEL 20 vind je bij...

«25% van alle vrouwelijke directieleden in de BEL 20 vind je bij Telenet»

Jesse De Backer (links)

Executive Assistant, Strategy & Corporate Development

Wat houdt je functie in?

“Elke dag is anders voor mij. Ik ben geen cliché directie-assistent die alleen maar meetings plant. Ik bied een luisterend oor in ons team en plan ook events en zakenreizen. Kortweg een autonome functie met veel afwisseling en dat spreekt me aan.”

Hoe doet Telenet het op vlak van diversiteit?

“Bij Telenet zie je heel wat verschillende culturele achtergronden, maar dat houdt niemand tegen om goed samen te werken. Integendeel, de open cultuur verrijkt ons als bedrijf. Nederlandstaligen werken samen met Franstaligen en steken zo van elkaar op. Die open en gezellige sfeer spreekt me echt aan, zeker met een kop koffie in de hand!”

 


Ann Caluwaerts (midden)

Chief Corporate Affairs

Wat houdt je functie in?

“Mijn team is verantwoordelijk voor de communicatiestrategie, de externe relaties en de groothandel. Bij mijn job komt zoveel kijken, het is werkelijk de meest boeiende job die ik kan bedenken.”

Hoe doet Telenet het op vlak van diversiteit?

“Uitstekend! Onze sector evolueert snel, dus we hebben diverse teams met diverse inzichten nodig om producten te ontwikkelen voor àlle consumenten. Diversiteit begint aan de top, en daarom bestaat onze directie voor 50 % uit dames en vier nationaliteiten. Trouwens, 25% van alle vrouwelijke directieleden in de BEL 20 vind je bij Telenet. Het is een plezier om in zo’n divers team te mogen werken.”

 


 

Bismi Siraj (rechts)

Operations Engineer, HFC Access

Wat houdt je functie in?

“Met ons team ontwerpen we het Hybrid Fiber en Coax netwerk, om onze klanten snel internet en geweldige digitale televisie te bezorgen. Daarvoor gebruiken we de nieuwste technologieën en werken we nauw samen met andere operationele afdelingen.”

Hoe doet Telenet het op vlak van diversiteit?

“In het kantoor in Mechelen alleen al werken zoveel verschillende nationaliteiten. Dankzij de open cultuur zijn mijn collega’s altijd in voor een praatje en hangt er steeds een leuke sfeer. Als Young Graduate ben ik heel goed ontvangen. Bij Telenet heeft mijn carrière een fantastische start genomen!”


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels