HomestartnativeStart«Ons werk gaat generaties lang mee»

«Ons werk gaat generaties lang mee»

Wat doet een werfleider?
«Bij bouwprojecten vorm ik de brug (pun intended) tussen de ontwerpers en de aannemer. Samen met mijn team check ik de kwaliteit van de werken en los problemen snel en professioneel op.»

Hoe is de werksfeer?
«Alle collega’s zijn heel gemotiveerd en kunnen dan ook altijd op elkaar rekenen. Wij zijn heel fier op onze bouwprojecten, die generaties lang meegaan. Momenteel werk ik aan het station van Mechelen, een heel groot project dat elke pendelaar van dichtbij kan meevolgen. Samen gaan we voor het beste eindresultaat!»

«Hoewel onze job heel belangrijk is, verliezen we nooit de balans tussen werk en privé uit het oog. Ik stel de werkplanning op voor mijn collega’s en houd daarbij rekening met hun familiale situatie. Wanneer een gescheiden ouder op de kinderen moet letten, bijvoorbeeld, zal ik die persoon dat weekend niet inplannen.»

TUC RAIL is een duurzaam bedrijf. Hoe uit zich dat?
«Onze kantoren liggen aan het station Brussel-Zuid en zijn dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder werken we steeds veiliger en groener en gebruiken daarbij de recentste technieken. Met de gloednieuwe hogesnelheidslijnen dragen we ons steentje bij aan de duurzame mobiliteit van de toekomst.»

TUC RAIL blijft aanwerven, zelfs tijdens deze coronacrisis. Hoe komt dat?
«Het treinnetwerk wint steeds meer aan belang. Om dat op de kaart te zetten, hebben we zeer uiteenlopende profielen nodig. Voor sommige jobs heb je een specifieke achtergrond nodig, maar motivatie is het allerbelangrijkste!»

Meer weten? Ga naar onze site jobs.tucrail.be/nl

 

 

 

Het bericht «Ons werk gaat generaties lang mee» verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels