HomeNieuwsVader van slachtoffers vraagt 'één minuut alleen' met pedofiel. Wanneer hij dat...

Vader van slachtoffers vraagt ‘één minuut alleen’ met pedofiel. Wanneer hij dat niet krijgt van de rechter, doet hij dit! (video)

En je kan het hem niet kwalijk nemen.

Ophef in de zaak rond Larry Nassar. De ex-osteopaat, die werkzaam was bij de Amerikaanse turnploeg, misbruikte jarenlang meisjes en vrouwen.

Meer dan 150 minderjarigen en vrouwen getuigden tijdens de rechtszaak. In totaal zou het gaan om meer dan 265 slachtoffers. Nassar werd uiteindelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 40 tot 175 jaar.

Naast emotionele getuigenissen van enkele slachtoffers, kwam ook de vader van drie slachtoffers aan het woord in de rechtszaal. Drie van zijn dochters werden namelijk door Nassar misbruikt. “Ik zou je willen vragen om mij vijf minuten in een gesloten kamer te geven met deze duivel”, begon de man. “Dat kan ik niet toelaten”, laat de rechter weten. “Geef je mij dan één minuut met hem”, vraagt de vader. “Je weet dat ik dat niet kan doen, zo werkt het systeem niet”, antwoordt de rechter.

Niet veel later valt de man de beschuldigde aan. En zelfs de agenten die hem net op tijd weten tegen te houden, begrijpen duidelijk maar al te goed zijn drang om de pedofiel aan te vallen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels