HomeNieuwsEntertainmentSeth Rogen recenseert stoned de film ‘Cats’

Seth Rogen recenseert stoned de film ‘Cats’

Acteur, schrijver en wietactivist Seth Rogen steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag eens een jointje rookt, zeker nu hij vanwege het COVID-19 virus in quarantaine zit. Hij besloot zijn volgers op Twitter te entertainen en stoned commentaar te geven op de film ‘Cats’.

De Canadees besloot onder invloed zijn mening op de film ‘Cats’ te geven. ‘Cats’ is een verfilming van de musical, geschreven door Andrew Lloys Webber. In 2019 werd het verhaal verfilmd. Onder andere Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Idris Elba, Taylor Swift, Jason Derulo en James Cordon vertolken een rol in de film. Ondanks de sterrencast werd de film niet bepaald goed ontvangen. Op IMDB scoort de film momenteel een 2,8. Bovendien was ‘Cats’ onlangs de grote ‘winnaar’ op de Razzies, de awardshow voor slechtste films.

Hoog tijd om een kenner aan het woord te laten dus. Op Twitter deelt Seth Rogen zijn ongezouten mening. Live, terwijl hij de film aan het kijken is.

Ook op de acteurs heeft Rogen heel wat aan te merken. Uit respect besloot hij Idris Elba er niet bij te betrekken, omdat de acteur recent gediagnosticeerd werd met het COVID-19 virus.

Het bericht Seth Rogen recenseert stoned de film ‘Cats’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels