HomeNieuwsEntertainmentNatalia en Kim Van Oncen nemen afscheid van dierbaren: "Doe je mijn...

Natalia en Kim Van Oncen nemen afscheid van dierbaren: “Doe je mijn papa de groeten?”

Dat laten ze beiden weten op Instagram.

Een week geleden vertelde Kim Van Oncen nog dat het niet al te best ging met haar oma. “Blijf vechten alsjeblieft”, klonk het toen nog.

Gisteren echter deelde ze een mooie – doch ontroerende – boodschap op Instagram. “Slaap zacht lieve r’belle ❤️ We hadden als kind een tweede thuis bij jullie en jij en bompa hebben zo veel met en voor ons gedaan. Dat vergeten we nooit. Ik ben trots op je. Je was zorgzaam en lief, maar ook enorm eigenzinnig en rebels. Een kantje dat alle dames die na je komen geërfd hebben 💕 Weet dat je in ons verder leeft voor altijd. Je gaf me de raad nooit bang te zijn, want wie bang is krijgt ook slaag. Ik ben dus niet bang mamie, want ik weet dat het goed is geweest”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/B_LNaZUHc4P/

“Hij was een vriend van mijn papa”

Ook Natalia had gisteren helaas droevig nieuws te melden. “Hij was een vriend van mijn papa en werd ook een vriend van mij. Hij was in februari net 90 jaar geworden. Het nieuws kwam hard aan. Hij kende verhalen over mijn vader en over hun jeugd die enkel hij kon vertellen. Ik zal die (verhalen,red.) altijd koesteren”, laat Natalia weten.

“Bedankt, Mon, om mij die mooie en grappige momenten te geven. Ze met jou delen was me een waar genoegen. Wat een man… Doe je mijn papa de groeten?”, klinkt het nog.

https://www.instagram.com/p/B_KZTBhAQl-/

Namens de voltallige Zita-redactie wensen we Kim en Natalia, alsook de vrienden en familie, veel sterkte toe.

Foto: Instagram – Bron: Instagram/HLN

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels