HomeNieuwsBizarWerkneemster naar huis gestuurd wegens outfit: «Hoezo zie je het probleem niet?!»...

Werkneemster naar huis gestuurd wegens outfit: «Hoezo zie je het probleem niet?!» (foto)

Een Chinese vrouw die in de VS woont, werd door haar baas op de vingers getikt omwille van haar kleding. Zelf begrijpt ze er niets van, al wijst de meerderheid van haar volgers haar op het probleem.

De vrouw, ene Ying, verhuisde enkele jaren geleden van China naar Los Angeles. Ze zocht en vond werk als verkoopster bij een autohandelaar. Vier maanden na haar eerste werkdag sprak haar baas haar aan over haar outfit. Die was volgens hem ongepast op de werkvloer. Ying droeg een bloesje, een vest en een korte short. «Ik werd naar huis gestuurd omwille van deze outfit. Ik begrijp gewoonweg niet waarom», legt ze uit in een TikTok-video.

Te korte short

De beelden werden intussen al meer dan 200.000 keer bekeken. De meeste mensen zijn het eens met haar werkgever. «Je short is veel te kort voor de meeste bedrijven. Moet minstens op kniehoogte komen. Maar je ziet er wel fantastisch uit voor andere gelegenheden», «Draag nooit iets dat boven je knie uitkomt, dat is heel onprofessioneel», «Je ziet er mooi uit, maar ik begrijp dat sommige werkgevers een short ongepast vinden», «Zoveel been? Het is niet eens op kniehoogte. Onprofessioneel», «Op de meeste jobs mag je geen short dragen», en «Hoezo zie je het probleem niet?!», klinkt het in de reacties. Maar ook: «Je ziet er heel mooi, comfortabel en professioneel uit», en «Er is niets mis met je outfit. Zo knap! Het probleem is hoe anderen ernaar kijken», luidt het.

TikTok / @yingfromchina

@yingfromchina

♬ original sound – Yingfitness

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/werkneemster-naar-huis-gestuurd-wegens-outfit-hoezo-zie-je-het-probleem-niet-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels