HomeJobWerken voor een goed doel: Sylvia Goossens voor VZW Leefboerderij De Kanteling

Werken voor een goed doel: Sylvia Goossens voor VZW Leefboerderij De Kanteling

Hoe heet jouw goed doel?

VZW Leefboerderij De Kanteling Herzele biedt dagbesteding aan volwassenen die houden van natuur en dieren. Ik begeleid dagelijks een zevental (jong)volwassenen met een bepaalde ondersteuningsnood. Samen verzorgen we de dieren. We zaaien en planten onze favoriete groenten in de moestuin. Naast het onderhoud van onze eigen boomgaard, helpen we ook in de buurt, door bijvoorbeeld snoeiafval op te ruimen.

Wat motiveert je?

Samen werken en genieten van de rust en de open ruimte in een natuurrijke omgeving geeft me enorm veel voldoening. Het is een gevarieerde job waarbij we leven op het ritme van de seizoenen. Dagelijks ervaren we de spontaniteit en de verwondering van onze mensen over eenvoudige dingen.

Is jouw goed doel op zoek naar hulp?

We kunnen steeds helpende handen gebruiken. Onze keukenploeg kan versterking gebruiken, want samen met vrijwilligers maken we allerhande lekkernijen van de oogst uit de fruittuin. Zowel vrijwilligers die op regelmatige tijdstippen willen meehelpen klussen, als vrijwilligers die eens tijdens een opendeurdag kunnen bijspringen, zijn een enorme meerwaarde.


Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen?
Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels