HomeJobWerken voor een goed doel: Sabine Bovend’aerde bij Zwerfkat in Leuven vzw

Werken voor een goed doel: Sabine Bovend’aerde bij Zwerfkat in Leuven vzw

Hoe heet jouw goed doel en wat doe je er?

Ik ben penningmeester van Zwerfkat in Leuven vzw.

Buiten de boekhouding houd ik me bezig met de coördinatie van de opvanggezinnen en van de adoptieaanvragen, het beantwoorden van mails, het onderhouden van de website en de facebookpagina en de organisatie van events om geld in te zamelen. Ik neem deel aan vangacties en vang zelf thuis ook katten op. Ik sta ook in voor de juridische administratie van de vereniging.

Wat is eigenlijk het probleem met zwerfkatten?

De zwerfkattenproblematiek in ons land wordt zwaar onderschat. Veel katten worden gedumpt, kweken op straat verder en leven een erbarmelijk leven door weer en wind met honger en ziektes. Deze katjes een goede en liefdevolle thuis bezorgen is de beste motivatie die je kan hebben. Ze geven je bovendien zoveel liefde in ruil dat je niet anders kan dan je met hart en ziel voor hen inzetten.

Is jouw goed doel op zoek naar vrijwilligers?

Wij zijn altijd op zoek naar extra opvanggezinnen waar onze dieren tijdelijk kunnen verblijven, mensen die mee zwerfkatten willen vangen en ermee naar onze dierenartsen willen rijden en die ons willen helpen op onze verkoops- en inzamelstandjes en met allerlei events.


Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels