HomeJobWerken voor een goed doel: Mathias Van der Auwelaer van Unified Sailing

Werken voor een goed doel: Mathias Van der Auwelaer van Unified Sailing

Wat doet jouw vzw?

Unified Sailing is een VZW die iedereen de kans wil bieden te leren zeilen, dit in samenwerking met Special Olympics Belgium. We stellen teams samen van jongeren met en zonder een mentale beperking. Door samen aan wedstrijden deel te nemen leren onze leden omgaan met stress, doorzetten en hun zelfvertrouwen opbouwen. Allemaal eigenschappen die ze ook in hun privéleven hard nodig hebben. Onze Unified Partners zorgen voor een persoonlijke coaching en verdelen de taken aan boord.

Wat motiveert je?

Sporten met jongeren die vaak geen plaats vinden bij gewone valide sportclubs, geeft veel voldoening. Door hun gedrevenheid en enthousiasme krijg je telkens opnieuw die extra energie om zulke atleten te blijven opvolgen. Samen met onze gemotiveerde vrijwilligers, Unified Partners en topcoaches proberen we er elke dag opnieuw het beste van te maken voor alle atleten!

In 2015 zijn we met twee teams naar de Special Olympics World Games in L.A. gegaan, een prachtige ervaring, zeker omdat we in de moeilijkste klasse goud en brons behaalden! Volgend jaar zijn we weer present voor de World Games in Abu Dhabi, weliswaar met 5 Belgische teams! Ondertussen trainen we volop en meten we de concurrentie in zoveel mogelijk Europese wedstrijden.

Unified Sailing is een (h)echt team, door hard te werken en samen plezier te maken leiden we onze teams naar de overwinning!

Is jouw goed doel op zoek naar vrijwilligers?

Unified Sailing zoekt nog vrijwilligers die een eigen werking willen opstarten binnen hun zeilclub. Ook mensen die mee sponsoractiviteiten willen organiseren of ervaring hebben met het organiseren van evenementen zijn welkom.

Info: www.unifiedsailing.be of www.special-olympics.be/zeilen


Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels