Vind ons op

Zita

Werken voor de goede doelen : Dorinda Claus voor VZW Hippofarm Waasmunster

Job

Werken voor de goede doelen : Dorinda Claus voor VZW Hippofarm Waasmunster

Stel ons jouw goed doel voor.

«VZW Hippofarm Waasmunster heeft als hoofddoel mensen met een fysieke en/of mentale beperking aangepast paardrijden aan te bieden. Ook scholen en allerlei organisaties komen bij ons langs. Onze paarden zijn uiterst geschikt voor hippotherapie. Wij gebruiken aangepaste zadels, beschikken over een opstapplatform en een koets voor rolstoelgebruikers. Deze aanpak is persoonlijk afgestemd op elke ruiter.»

Wat is jouw functie binnen vzw Hippofarm?

«Ikzelf verzorg voornamelijk de hippotherapie. Ik ga daarbij stap voor stap te werk en dit variëert van persoon tot persoon. Beginnende van tot rust komen bij de Shetland-knuffelpony’s tot zelf spelenderwijs paardrijden, ieder op zijn of haar eigen niveau.»

Wat motiveert jou?

«Iedereen verdient het om te kunnen genieten en gelukkig te zijn. Het geeft mij grote voldoening om een lach op deze mensen hun gezicht te toveren.»

Is jouw goed doel op zoek naar wat hulp?

«De VZW Hippofarm is steeds op zoek naar helpende handen als vrijwilliger, alsook hebben we stageplaatsen voor ergotherapeuten ter beschikking. Voor meer info kan je terecht op www.hippofarm.weebly.com of op onze facebookpagina Hippofarm Waasmunster

Het bericht Werken voor de goede doelen : Dorinda Claus voor VZW Hippofarm Waasmunster verscheen eerst op Metro.

Meer in Job

To Top