HomeJobWerken voor de goede doelen: David Goubert voor Brothers of Solidarity

Werken voor de goede doelen: David Goubert voor Brothers of Solidarity

Hoe heet jouw goed doel?

«Ik ben mede-oprichter van Brothers Of Solidarity, een erkende vzw gelegen te Halle. Wij maken alle zondagen eten voor daklozen, helpen ze met kledij en verzorgingsproducten. We bieden ook hulp aan minderbedeelden met voedselpakketten, meubels, en andere behoeften. Dit alles met de hulp van MDH Food Service, Makro en Delhaize. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de samenwerkingen met deze partners en ben ik de initiatiefnemer voor de loop van zaken. Ik neem het grootste deel voor mijn rekening, zoals de acties, benodigdheden, contacten, persverantwoordelijke…»

Waarom heb je deze vzw opgericht?

«Onze motivatie is de wil om ons steentje bij te dragen en de mensen die het moeilijk hebben te helpen. Ook zij verdienen het om gelukkig te zijn. Arm zijn is nog steeds een taboe. Het kan de dag van vandaag iedereen overkomen.»
Heeft jouw goed doel hulp nodig?
«Brothers Of Solidarity is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die zich op regelmatige basis willen inzetten op zondag. Iedereen kan ons volgens op onze Facebookgroep en Facebookpagina. Ook kan je terecht voor meer info op onze website www.brothersofsolidarity.be


Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

Het bericht Werken voor de goede doelen: David Goubert voor Brothers of Solidarity verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels