Vind ons op

Zita

Werken in Brussel? Volg een opleiding!

Job

Werken in Brussel? Volg een opleiding!

Veel bedrijven in Brussel en de rand rond Brussel zijn op zoek naar nieuwe krachten. Soms zelfs naar erg specifieke profielen. Cevora, het opleidingscentrum van alle bedrijven in Paritair Comité 200, houdt dan ook rekening met die noden van de markt bij het bepalen van haar opleidingsaanbod voor werkzoekenden. Hun gratis opleidingen met professionele coaching en stage helpen jou aan een job als bediende.

Opleidingen voor werkzoekenden

Omdat Brusselse bedrijven heel wat openstaande vacatures hebben, biedt Cevora werkzoekenden gratis opleidingen aan die hierbij aansluiten. Ook in de Vlaamse provincies organiseren ze hun opleidingsaanbod in functie van de vraag van de markt.

Als werkzoekende kom je in aanmerking voor een gratis opleiding bij Cevora. Je hebt daarbij de keuze uit acht sectoren: bouw en studiebureaus, IT, hr- en managementsupport, rekrutering en selectie, administratie, marketing en communicatie, sales en klantenservice en dienstenchequesector.

Hoe begin je eraan?

Ga naar www.eenjobalsbediende.be voor een overzicht van alle opleidingen. Vind je eentje die je aanspreekt? Schrijf je dan in voor de infosessie. Daar krijg je meer uitleg. Je legt ook enkele kennistesten af en bespreekt je motivatie. Op basis daarvan worden 12 deelnemers gekozen.

Je bent vijf dagen per week voltijds bezig met je opleiding. Op enkele maanden tijd leer je zo alles over je nieuwe job. Samen met een professionele coach scherp je ook je soft skills aan. Na de opleiding volg je nog een stage van zes weken. Valt die goed mee? Dan biedt het bedrijf je misschien wel een contract aan.

Welke Nederlandse opleidingen starten binnenkort in de regio?

IT

• ICT-Support – 24/11, Vilvoorde

• Systeembeheerder – 13/12, Asse

Rekrutering en selectie

• Uitzendconsulent – 20/10, Mechelen

HR- en managementsupport

• Payroll / HR-medewerker – 8/11, online

Je vindt alle info over Cevora en het opleidingsaanbod in Brussel en Vlaanderen op www.eenjobalsbediende.be

Meer in Job

To Top