Vind ons op

Zita

Waarom kies jij voor de security sector?

Job

Waarom kies jij voor de security sector?

Klaar voor jouw professionele start? G4S biedt pas afgestudeerden de kans een snelle start te maken in de bloeiende sector van security, hospitality en technology.

1. Vliegende start

Bij G4S krijgen starters een warm onthaal van hun gepassioneerde collega’s. Er wordt de tijd genomen om je te laten wennen aan je eerste job. Een opleiding op de werkvloer laat je immers toe om vlot te integreren in jouw team. Zo ontdek je een nieuwe wereld vol uitdagingen, kansen en groeimogelijkheden.

2. Draag je steentje bij aan de maatschappij

Zet je samen met je collega’s in voor een veiligere samenleving. Het geeft veel voldoening om de veiligheid van de mensen rondom jou te garanderen, of je nu als alarmoperator, hospitality officer of marketeer aan de slag gaat.

3. Krijg kansen om te groeien

G4S is het grootste securitybedrijf in België en is vertegenwoordigd in boeiende omgevingen zoals de haven van Antwerpen, Brussels Airport en internationale instellingen. Door de omvang van het bedrijf krijg je veel kansen om door te groeien, en als jonge werknemer is het fijn om een carrière te hebben waar je naar kan uitkijken.

Welk domein boeit jou het meest? Veiligheid, Safety, Technology, Hospitality, Care, Cash, Finance, HR, Marketing, Sales… Have your pick at G4S and join us!

www.g4s.be/vacatures

Het bericht Waarom kies jij voor de security sector? verscheen eerst op Metro.

Meer in Job

To Top