HomeJobVind je droomjob bij de Vlaamse overheid!

Vind je droomjob bij de Vlaamse overheid!

Jonas De Keersmaecker, directeur van het Selectiecentrum bij de Vlaamse overheid, geeft je vijf redenen waarom jij er moet solliciteren.

1 Maatschappelijke meerwaarde

Bij de overheid werk je elke dag mee om Vlaanderen voor elke burger nog beter te maken. Je kan met je job een verschil maken in de maatschappij. Heb je een hart voor de samenleving, dan zit je bij de Vlaamse overheid aan het juiste adres.

2 Dynamische organisatie

De Vlaamse overheid is een moderne organisatie waar hard gewerkt wordt. Je kan rekenen op een uitdagende job waar je verantwoordelijkheid krijgt. Er zijn voortdurend nieuwe uitdagingen die ervoor zorgen dat we in beweging blijven. Dat maakt het spannend en boeiend.

3 Diverse jobs, diverse teams

Je vindt jobs in allerlei vakgebieden. Er wordt bovendien gewerkt rond een brede waaier aan thema’s: milieu, ruimtelijke ordening, erfgoed… Schoolverlaters zijn welkom, net als ervaren medewerkers.

4 Loopbaanmogelijkheden en opleidingskansen

Bij de Vlaamse overheid neem je je loopbaan zelf in handen. Wie na verloop van tijd zin heeft in iets anders, tijdelijk of permanent, kan dat. Zo kan je horizontaal bewegen en voor een ander beleidsthema kiezen. Als je meer verantwoordelijkheid wil opnemen, of inhoudelijk expert wil worden, kan je ook verticaal opklimmen. Je krijgt ook alle kansen om je ervaring en expertise in je vakgebied te verbeteren via opleidingen.

5 Mooie voorwaarden

Bovenop je salaris geniet je van extra voordelen zoals onder meer gratis openbaar vervoer van en naar het werk, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, een hospitalisatieverzekering… De meeste jobs bevinden zich in Brussel, maar in elke provincie is er een Vlaams Administratief Centrum en zijn er buitendiensten. Als je functie het toelaat, kan je ook van thuis werken of vanuit een van de provinciale satellietkantoren.

Zoek een vacature die bij je past op
www.werkenvoorvlaanderen.be

Het bericht Vind je droomjob bij de Vlaamse overheid! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels