Vind ons op

Zita

Telenet: De Verschilmakers

Job

Telenet: De Verschilmakers

Bij Telenet werven we niet gewoon werknemers aan, maar Verschilmakers. Wat zijn dat? Mensen die de digitale wereld toegankelijk maken voor iedereen en de klant een fantastische ervaring bieden. Verschilmakers kunnen elke dag het leven van miljoenen Belgen verbeteren. Wat voor studie of achtergrond je ook hebt, bij Telenet kan je een echte Verschilmaker worden.

Eén van onze Verschilmakers is Nina. Ze startte in het Young Grad-programma van Telenet en groeide door tot product manager entertainment.

Hoe maak je het verschil in je werk?

«Ik werk graag aan nieuwe, socialere vormen van entertainment. Nu werkt mijn team aan ‘The Park’, een nieuwe VR-ervaring. Daarnaast proberen we nieuwe vormen van entertainment te ontwikkelen om zo het verschil te maken bij de klant.»

Hoe groeide je door tot product manager?

«Ik mocht na mijn studies communicatiewetenschappen meteen al beginnen in het Young Grad-programma van Telenet. In die opleiding volgde ik een aantal trainingsmodules en kon ik op verschillende afdelingen werken. Ik ben blijven plakken bij entertainment, waar ik verantwoordelijk was voor de invulling van Play en Play More.»

Hoe is de werksfeer bij Telenet?

«Heel goed, er heerst een aanstekelijke sfeer onder de collega’s. Ze zijn mettertijd echt vrienden geworden. We gaan bijvoorbeeld elk jaar skieën, daar kijk ik altijd naar uit. Werken bij Telenet is echt leuk dankzij mijn fijne collega’s.»

Ontdek meer verhalen van de Telenet Verschilmakers op www.deverschilmakers.be!

Het bericht Telenet: De Verschilmakers verscheen eerst op Metro.

Meer in Job

To Top