HomeJobOp teambuilding? Huur je eigen karaokebooth

Op teambuilding? Huur je eigen karaokebooth

Vandaag de dag is een teambuilding met je favoriete collega’s organiseren niet evident. Door corona hebben we de nieuwjaarsrecepties moeten overslaan, veel binnenactiviteiten voor grote groepen gaan niet door en om buiten te aperitieven is het nét te koud. Wil je toch een feestje bouwen met je ‘frolleagues’, dan kan je voortaan terecht in de privé karaokebooths van JOYT!

Karaoke is om verschillende redenen de perfecte teambuilding. Je gooit alle remmen los, leert de muzieksmaak en verborgen talenten van je collega’s kennen én bovenal moet je op het podium alle schaamte overwinnen. Dat laatste kan achteraf goed van pas komen bij stressvolle presentaties.

Helaas gooit corona ook hier roet in het eten. Uitbundige feestjes in danscafés of clubs komen nog maar net op gang en niet iedereen heeft een balzaal van een woonkamer of geluidsdichte muren om de buren je gekweel te besparen. Tenzij… er ergens een plek zou zijn waar je in je veilige bubbel mag zingen en dansen op de tafels, een privé karaokebox bijvoorbeeld?

Van K3 tot Metallica

Naar Koreaans voorbeeld kan je in JOYT je eigen karaokebooth huren, die tot in de kleinste details is uitgewerkt. Een high-tech muzieksysteem met meer dan 30.000 nummers, een rookmachine én een lichtregelaar op maat laten niemand onberoerd. Wie te verlegen is om nuchter te zingen, kan drankjes bestellen via de tablets, die een tochtje naar de bar overbodig maken. Voor de acrobaten staat er in de grote box zelfs een paal om rond te zwieren. De paarse lichtjes, valse bomen en lange bar brengen je meteen in kitscherige sferen, maar dat is precies waar je bij een avondje karaoke naar op zoek bent, toch?

In het entertainmentwalhalla kan je ook terecht voor een spelletje darts, een drankje in de bar of een diner. «Het concept van JOYT is eenvoudig», aldus Laurent Dierckx, één van de oprichters. «We willen dat mensen zich amuseren, dat ze zorgeloos kunnen genieten, en dat ze daarvoor op één plaats kunnen blijven. Alles bij JOYT is voorzien op samen beleven en delen: van de menu’s in ons restaurant tot de inrichting van onze karaokeboxes.»

Het doelpubliek van JOYT bestaat niet enkel uit collega’s. Iedereen die zich wil amuseren, is welkom en het concept heeft voor elk type entertainment lover iets te bieden. «We hebben in de eerste maanden al de meest uiteenlopende mensen over de vloer gekregen, van scoutsgroepen tot serviceclubs en van tieners tot grootmoeders», aldus Laurent. «Die diversiteit vinden we zelf fantastisch, want dat wil zeggen dat iedereen zich op zijn of haar manier in ons concept kan vinden. JOYT is er voor iedereen, van 9 tot 99!»

Joyt biedt karaokeboxen aan voor 2 tot 20 personen. Prijzen starten vanaf 15 euro per persoon voor 2 uur. Meer info vind je op joyt.eu.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels