Vind ons op

Zita

Job

Meebouwen aan een duurzame toekomst, dat doe je bij Colruyt Group

De naam Colruyt Group is in België al lang geen nobele onbekende meer. Velen onder ons brengen wekelijks een bezoekje aan de supermarktketen. Daarbij focussen we niet zozeer op wat er zich achter de schermen afspeelt. Jammer, want net als hun assortiment is ook de bredere aanpak van Colruyt Group interessant. Het bedrijf houdt bijvoorbeeld het overgrote deel van hun bouwprojecten in eigen beheer, wat zorgt voor een erg gevarieerd jobaanbod binnen de groep.

Maar wat houdt dat precies in, deel uitmaken van het bouwteam van Colruyt Group? Verwacht je aan functies vol afwisseling met duurzaamheid in de hoofdrol. Bij het (ver)bouwen worden namelijk zoveel mogelijk producten geherwaardeerd.

Projectleider Hilde Carens denkt bovendien dagelijks na over hoe de bouwpraktijken van Colruyt Group nog innovatiever en duurzamer kunnen.

«De bouwsector is verantwoordelijk voor een derde van de afvalproductie in België. Als projectleider duurzame bouwmaterialen bij Colruyt Group probeer ik het beleid rond duurzaam bouwen te vertalen naar praktische toepassingen. We gaan bewuster om met materialen die bij ons de grootste milieu-impact hebben en zetten in op onderhoud en herstelling. En we gaan op zoek naar hoogwaardige recyclagemethodes.»

«Een van de projecten waar ik enorm trots op ben zijn onze circulaire bouwtechnieken voor gevels, binnenwanden en vloeren. Het zijn als het ware legoblokjes die je makkelijk kan (ont)koppelen, hergebruiken én recycleren. Dankzij het grote patrimonium van Colruyt Group kunnen we zelfs met kleine aanpassingen meteen een enorme positieve impact hebben. Als medewerker van Colruyt Group is er bovendien ook ruimte om eigen ideeën rond duurzaamheid voor te stellen.»

Ook projectingenieur Jurgen Vervust is enthousiast: «Het unieke aan bouwen bij Colruyt Group is dat we alle bouwfases quasi volledig in eigen handen nemen. We hebben een team van ontwerpers, projectleiders, expansieverantwoordelijken en techniekers, die samen instaan voor het hele bouwproces, van ontwerp tot oplevering en nazorg.»


Zie je een job in de bouwsector wel zitten, neem dan dus zeker een kijkje bij Colruyt Group.

Voor alle vacatures kan je terecht op www.tiny.cc/qp9ruz

Meer in Job

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top